Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksfusioner



likt elektroner och protoner
på solens varma yta
skapar vi tillsammans stormar
av vackra heta vindar
gravitationen drar oss samman
där vi våra själsliga band kan knyta
exploderande fusionsprocesser
runt våra kroppar som tindrar

tillsammans så tänder vi kärleksljus
i orgasmliknande explosioner av rus
du tindrar som tusen stjärnor på min himmel
när natten mörker tar vid
de kyliga vindarna runt mitt hjärta
går sin väg när du närmar dig mitt hus
du får vinterfrostens skare att smälta runt min själ
och tar mig till sommarens värmande vindar och ljus




Bunden vers av Lone Wolf
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-14 14:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Text och bild gifter sig ju verkligen här, och de sista meningarna var en skön avslutning, nu längtar jag till sommaren
Tack, detta värmer att läsa:)

2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf