Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är lördag och snö och regn faller det är en stillsam decemberdag


Jag vill inte knulla dig

Allt detta positionerande agerande, allt maktande
Ena sekunden en forcerande vilja, sedan blir den mer avvaktande
En dröm i skuggan av tvivlets marker och rädslornad berg
Och ett medvetande, en insikt i att så småningom måste man bekänna färg

Jag vill älska inte knulla dig
Inte nu, inte längre kom och älska med mig
Och jag binder dig vid mig med blått siden
Jag vill ha dig nu som i går,så som jag vill ha dig hela tiden

drömmarna är inom räckhåll men är vilsen, jag har aldrig tidigare varit här
Jag vill så gärna tro att du är du, den som du säger att du är
Men så många har sagt sig vara som du utan att ens vara i ärenden av dig
Jag hoppas och det är viktigt att du förstår hur du påverkar mig

Jag vill älska med dig inte knulla dig
Så där stilla så att kärleken vågar ta för sig
Och jag ska hålla fast dig när mig med hjälp av blått siden
Tills min tunga som som burit min längtans ord blivit riden

Du har dolt den du är för andra jag ser den jag såg då vi möttes då
Du sa pratade om mörker och ljus jag såg dina ögon skifta, först grå, sen blå
Jag såg dig då, jag hörde dina ord och tankarna börja att vandra
Och det var bara vi redan då, fast vi satt vid ett bord bland alla andra

Jag vill älska med dig på riktigt, bara älska, inte knulla dig
Så som jag så liderligt hoppas och önskar att du vill älska med mig
Medan min själ drunknar i dina ögon ska jag smeka dig med blått siden
Och med det Sanna och nakna kan vi väcka björnar i deras idén

På en plats där ingen annan befann sig möttes vi
Alla tårar, alla svindlande drömmar, redan då visste vi hur det skulle bli
Allt vänds upp och ner, varje sekund omvärderar man vad som är viktigt
Och jag kan bara säga var jag förståt, för mig är det på riktigt




Fri vers av PPQ
Läst 395 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-14 18:26



Bookmark and Share


    Wewill
Vissa delar är så förträffligt oangenämt flåsandes en i nacken när du bara vill vara älskad. Bedårande målar du hela stycken färgrant i svart vitt.

Fantastisk poesi när den är som bäst och jag blir oerhört inspirerad.
2013-12-16
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ