Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan




värmen av ditt vackra ljus faller som en slöja över min kropp
jag faller ner och sänker mitt huvud men ber om mer
du ser när jag faller samman och ber om kraft och hopp
det enda jag begär är att du förlåter mig och ler

du drar i mitt hår och får mig att vakna upp igen
jag lever åter och känner slagen av ett krossat hjärta
kanske är jag inte prinsen du söker efter men
jag kan lära dig allt om mina tårar och min smärta




Bunden vers av Lone Wolf
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-14 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf