Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en rubin


de flesta dagar hos mig är en oändlig livslång kamp
där känslorna får mig att känna som att jag är förgiftad av en giftig svamp
mitt hjärta förvandlas då till en krossad rubin
med blodröda ådror som talar om att jag har förvandlats till ett svin




Fri vers av Lone Wolf
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-14 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf