Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund till

 

 

 

 

 

klockan närmar sig åtta
det är lördagkväll
och jag sitter ensam
suckar tyst för mig själv
det är väl lika bra att lägga sig

huvudet på kudden
drar täcket över ansiktet
i hopp om att försvinna
för i mörkret existerar jag inte

jag stryper
mitt eget hjärta
försöker få det
att sluta känna
men det är löjligt svårt
för att inte säga omöjligt

det finns saker jag vill säga
men jag har ingen rätt att berätta
vad jag känner och vill
jag hade min chans men jag tog den inte
så går det när man är dum och blind

så här ligger jag nu
kväver mitt inre
det smakar bittert
och smärtar outhärdligt
men jag påminns i alla fall om att jag lever

en stund till

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 627 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2013-12-14 20:17



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Väldigt talande
2013-12-18

  axveronika
en stund till...
Man vet aldrig vad som lurar bakom hörnet...
2013-12-17

  Radiant
känslan och smärtan som kan kännas outhärdlig är så stark så man vill bara försvinna in i mörkret, men oftast går man stärkt ur mörkret och ut i ljuset starkare än förut
2013-12-17

  Björn Björkegren/Blue Bear
Starkt!
2013-12-15

  Carina Bendix
Mycket starkt och berörande. Bra förmedlat av känslan.
2013-12-14

  Hon kallar sig poet VIP
...känslan....känns bekant...leva en stund till.
2013-12-14

  Tess74
Äntligen en ny text! Har saknat dina rader. Dina or känns och berör mig. Det är aldrig försent
2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP