Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett nytt försök på en mycket gammal text - behöver nog fila mer på den... hjälp mig gärna


Kärlek hör det öppna till

 

Visar du mig kärlek under dagen

famnar den också mig under natten

om du inte vill möta mig i ljuset

kan jag inte ta emot dig i mörkret

 

Ord som viskas tyst i hemlighet

har för mig ingen trovärdighet

förrän de sägs ömt i öppenhet

 

Kärlek som uppstår i gryningsljus

sträcker sig långt över mörklagt hus

 

Kom, älskade, i morgonens klarhet

- och jag skall älska dig i evighet




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 447 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-12-14 20:29



Bookmark and Share


  Densen VIP
Älskar dessa rader!...och det...HELT ÖPPET;)
2014-01-25

  Ronny Berk
väl ordat om kärleks vara och kunna !
2013-12-31

  Tino
Vilken fantastisk styrka. en sann visdoms text i mina ögon! Älskar förklaringarna som;

"om du inte vill möta mig i ljuset

kan jag inte ta emot dig i mörkret"

Helt och hållet fenomenalt!!!
2013-12-25

  Kim VIP
Ja man kan ju se många bottnar i denna! Som berör alla oss singlar.
2013-12-21

  Åse Tropp VIP
Vackert och hoppfullt!
2013-12-18

  Ninananonia VIP
Vackert
2013-12-18

  Lars Hedlin
VAckert om det finaste
2013-12-17

  Linda CH VIP
Oj vad fint om att kärlek måste synas, kännas, upplevas och höras!
2013-12-16

  Stefan Albrektsson
Vackert! Jag tycker mycket om hur du låter kontrasterna verka och vad konsekvenserna blir.
2013-12-16

  Heikki Hellman
Denna text tyckte jag så mycket om att jag bokmärker den!
2013-12-16

  Angel of love
Vacker och tycker inte du behöver ändra något. Den berör..
2013-12-16

  Amanda Lantz
Vackert! Väldigt bra skrivet!
2013-12-15

  walborg
En bra text om ärlighet och respekt
2013-12-15

  axveronika
Vacker och sann
2013-12-15

    ej medlem längre
Mycket fint skrivet, om kärlek!
2013-12-15

    ej medlem längre
Mycket fin som den är..
2013-12-15

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint och tänkvärt...
2013-12-14

  louisegirl
Ömt och fint förmedlat!


2013-12-14

  Angela Bohlin VIP
Du behöver inte ändra den ett dugg... den är vacker såsom den är
2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling