Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni

änglar står vid mitt skitiga fönster
de slår och vill komma in ut
jag är skyddad av mitt eget mörker
isolerad från ljuset som vill mig väl
massiva attacker mot mitt hjärta
får mig att falla ihop

jag möter mina tårar i ett våldsamt hav
tsunamin möter min själ som skriker efter hjälp
jag njuter av smärtan som möter mitt hjärta
smärtan får mig att leva vid dödens horisont

blodet vid mitt hjärta vill mig väl
men rinner ut och gör mig svag
sårad av människor som ville ta min själ
jag går vidare utan syret som gör mig stark

nu kommer strömmar av kärlek mot min själ
den krockar mot mina ensamma minnen
den drar mig ner mot kärlekens ljus av harmoni




Bunden vers av Lone Wolf
Läst 426 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-14 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf