Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KruciFiX & KonDomEr.

KruiFix & Kondomer.
Vad mer behöver en man När Han Ska Gå Ut På Krogen??

In Ut In Ut In Ut In Ut & In iGen på Stora ÖreBro.,

Driva Ut Dom Onda Andarna i Kvinnorna med KruCiFiXeT & Ha KonDomerna

i BerEdSkap när Dom Duperande Damerna Vill Bli Med Barn Men Jag Vill Inte Bli Far.

 




Prosa (Fabel/Saga) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-15 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP