Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kolsyregruvan

Idag bar jag på en människa hundra år fyllda . . .

som hon log,
som hon blänkte i noga utmätt skrud

Om jag lever mitt dubbla till, så har jag levt till hälften av dig, sade jag

Nu går vi igenom gluggen, noterade hon

Hur stora är vi utan definitioner,

avgränsningar

motsatsförhållanden


utan ord

Medan stora köttstycken vägs i vikt,

paketerad och stämplad . . .


vill

själen uppleva sig

själv




Fri vers av Freddy Eastling
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-15 15:18



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Fantastiskt levande och närvarande. Kontrasterna i ålder och världar berör mig.
2013-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Freddy Eastling
Freddy Eastling