Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transparent

Jag heter . . .


jag vill bara duga




bara . . .


bli bekräftad


för att jag är jag


och lite till



tanken

som

parasit på min kropp




Fri vers av Freddy Eastling
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-15 16:24



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Många känner det samma.


Jag vet.
2013-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Freddy Eastling
Freddy Eastling