Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite åt haikuhållet...


Första eller sista ?

 

 

spankulerande

på salladsskålens blå rand

en tvåprickig liten

 

nyckelpiga,

årets sista eller

vårens första?

 

 

2013-12-15   20:10




Fri vers av Minkki VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-12-15 19:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kunde kanske inte bärga sig, livsglädjen tog överhand över väntan i mörkret.
2013-12-18

  Heikki Hellman
Din nyckelpiga har blivit tilltrasslad ?
2013-12-16

  walborg
Oj - kommit litet vilse i almanackan.
2013-12-15

  Rise Little One
hmm, det kan man undra..
2013-12-15

  TrollTörnTrappan VIP
Kan man verkligen undra! Eller måhända jultomtens nya tjänarinna? influgen för att spana om där finns några snälla barn...
2013-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP