Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens hav


Under nattens tysta timma
drömmer jag om en kvinna
som aldrig lärt sig att simma

Hon sprattlar och hon skriker
men det djupa vattnet
sakta men säkert henne sviker

Ett sista skrik hörs
Innan hela kvinnan
under vattnet förts

Hon tar ett djupt andetag
lungorna fylls med vatten
och hennes kropp med obehag

Hennes lungor de brinner
iskallt vatten omsluter henne
medan hon mot botten försvinner




Jag vaknar blöt av svett
Hjärtat slår i halsgropen
livrädd över det som just skett

Du lämnade mig ensam
du gav dig bara av
Utan att lära mig simma, i ensamhetens hav




Bunden vers (Rim) av Amanda Lantz
Läst 438 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-12-16 00:32



Bookmark and Share


  Nina.H
Smärtsamt.. gripande läsning!
2014-01-27

  Rozsi.kovacs

du gör verkligen känslan levande
mycket bra skriftat
2013-12-19

    ej medlem längre
gripande text!
2013-12-16

  Marianne Räf
Den är bra !
Bl.a. som en varning för å
ge sig ut på djupa vatten!
Vem, fán, vill möta
drunkningsdöden!!
Hälsn, Marianne
2013-12-16

    ej medlem längre
Titeln "ensamhetens hav" väcker många känslor, jag dyker djupt ner med den här texten
Bra skrivet!
2013-12-16

  queenia
känner pulsen. Vibrationerna. Snyggt skrivet.
2013-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lantz
Amanda Lantz