Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tinnitus

hemligheter

 

ditt namn skrivet i handen

vågornas slag mot stranden

dina ögonfransar

 

saliv rinner

vi hinner

 

innan ljuset avslöjar oss

för vad vi är

 

eller inte kunde vara

 

jag dör en vacker död idag

lager på lager av svarta volanger 

 

och så denna evinnerliga vithet

dessa sepiabruna ängar och filmjölkslena ytor

 

de gulnade tuvorna där

och våra kyssar på marken

 

elledningarna viskade om en värld där ovanför

men vi hade druckit märgen så fort 

 

at vi misstog det för tinnitus

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 341 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-16 00:33



Bookmark and Share


  queenia
fantastiskt.
2013-12-16

  Wallpaper punch
fint
2013-12-16
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star