Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta...



Det är inte det

att jag vill älska dig


det är bara det


att jag inte kan sluta

älska dig













Fri vers (Fri form) av Lajos-Toth
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-14 02:33



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
åh, så känner jag också!.. så applåd, kommentar, o bokmärkning. tack o hej!
2014-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Lajos-Toth
Lajos-Toth