Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mimaren i villa 27b

har funderat ut
liv till främlingar.
låtsas att de är versioner
av parallella jag.

sparkat in skallar
och kropparna
in i mitt garage.

har samlat
kort från andra.
sepiafärgen
blir kvar.

målar över
namnen och siffrorna
skapar mitt jag.




Fri vers (Fri form) av Zackari
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-16 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zackari
Zackari