Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crazy girls are good at fucking

Genom tidsåldern sjunger Jagger
du kan inte alltid få det du vill
men du kan få det du behöver

olika frisyrer
kjolar
jeans
mössor
gröna hårslingor
lila blickar
sömnig
sliten
blicken drar till sig
min blick
som en Lady Gaga Light

"man måste se mig rakt in i ögonen"
förvandlas till
en tidsinställd atombomb
glappet mellan föreställning och verklighet
är enormt
eller inte

teveserien Treatment
patienten säger till terapeuten:
"Crazy girls are good at fucking"

kvinna med osäker röst
tacksam
ömsint
mår bra
för första gången på så länge

långt borta och nära
alldeles för nära
övergreppsmässigt

men alldeles för långt borta
drömmar om atombomben
misstro
naturlig misstro mot en atombomb
är utan tvekan klok
men vad är väl misstro
i jämförelse med en atombomb?

den allra djupaste lyckan
finns inte

so let the good times roll
bättre en Mick Jagger
tillsammans med en tillfällig bekant
med borderlinediagnos
som vill gå ut och dricka
än en hämmad byrådirektör
tillsammans med sin sanna kärlek

att ha denna djupa osäkerhet
inför lyckan

är att ha den

speciellt om dom två kvinnorna


är samma kvinna


och dom två männen




är samma man










Fri vers (Fri form) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-16 17:00



Bookmark and Share


  Freddy Eastling
Flawless! Det bästa du gjort enligt mig Olle.
2013-12-16

    ej medlem längre
En av punkterna i Murphys Law är "never sleep with anyone who is crazier than yourself". Jag är på den säkra sidan i Murphys tes- och sanningen i din titel.

Bra dikt också.
2013-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman