Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får mig att leva




kärlekens värme från dig får alla delar av min själ att glöda

du får mitt hjärta att brinna och gör mig het och explosiv

mitt frusna döda blod i min kropp tinar du upp och får det att flöda

du får mig att känna mig värdefull och älskad

jag känner äntligen att jag existerar för du fyller hela mig med liv





Bunden vers av Lone Wolf
Läst 468 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-16 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf