Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslutat kapitel

...

De dagar då du och jag var tillsammans,
har jag aldrig känt sådan ensamhet.
Ändå om du var här så kände jag mig ensam.

Avslutat kapitel, ändå saknar jag att vara,
känna din hårda omfamning, bli insvept.

Men måste acceptera,
och älska mig själv,
som du inte gjorde.

...




Fri vers av BeautifulLie
Läst 544 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-16 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BeautifulLie
BeautifulLie