Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med eller utan hjärta


Gå du vidare i fred

Bara en stjärna

som du

kan få tomheten att verka mindre

som en främling

och mer som du

och alla ansikten

hos de händer

som bär facklan

som bär hoppet

som ser den godhet

som bor inuti

Lucys barn.



I evighet i evighet i evighet

999 försök och en

stjärna av fred över dem.




Övriga genrer (Översättning) av Aftonvännen
Läst 428 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-16 20:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det måste 'ha hänt' någonting just 2014, eftersom 'många' slutade skriva här då. Var det kanske ryktet om 'kometen'?
2018-09-17

  Staffan Nilsson

Det är spännande att fundera över vad som händer i de två punkterna, vändpunkterna som ger nya perspektiv på tillvaron.
Jag är väldigt glad åt dina suggestiva texter.

2013-12-19

  Nanna X
lucy in the sky with diamonds
2013-12-17

    ej medlem längre
Fin...
2013-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Aftonvännen
Aftonvännen