Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3


7 våningar upp

Hennes liv fyllt med kärlek och hat, längtan och sorg, lycka och besvikelse,
omslingras av ett svart moln under en kväll.
Kvällen är så svart att inget ljus kan komma in.
Ljuset finns där, men hon ser det inte.
Hon är älskad, så älskad, av så många.
Men det vart bortglömt,
i denna stund,
bakom ridån,
i mörkret.

- - - -

Endast en utväg
står kvar för henne.
Ett hopp ut mot det okända.
Från räcket på en balkong,

7 våningar upp.





Fri vers av BeautifulLie
Läst 376 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-16 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BeautifulLie
BeautifulLie