Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ni känner till uttrycket "the girl next door" gick en promenad och lyssnade på ett spår från Slash ena skiva och så kom allt liksom


"Kvinnan i huset bredvid"

Det finns en första gången för allt, det som visas på skärmen fångar mig
Jag ser dig för första gången och det känns som jag kommer få se mer av dig
Jag känner hur jag grips tag, men jag förstår inte, jag förstår inte alls
Jag ser allt du visar men min blick kan inte slita sig från din hals

Om du visste vad dessa bilder gör med mig
Jag tänker på vad vi skulle kunna göra, vad jag skulle vilja göra med dig
Den där känslan av att du kan vara kvinnan i huset bredvid kan jag inte släppa
Dom säger att sådan lusta som du visar gör människor som oss mer eller mindre knäppa

Var är du om fyra månader, jag skulle inte bli förvånad om du är en av dem
Fram tills dess har jag säkert använt alla bilderna för att tapetsera mitt hem
bilderna talar inte om vem du är men det namn som anges etsar sig fast i mitt minne
Jag låter bilderna tala för sig själv, det känns så verkligt, det känns som jag nästan är inne

Om du visste vad de där bilderna får mig till
Om du bara kunde föreställa dig hur det skull bli om det blev så som jag vill
Den där känslan av att du kan vara kvinnan i huset bredvid ger mig en känsla av hopp
När tankarna väl börjat går det liksom inte bara att trycka på stopp

Någon annan finns där jag skymtar skuggan av någon som vakar
Det som antyds, det som visas på bilderna ger mig en reaktion som gör att jag skakar
Vi skulle kunna ses i verkligheten du och jag, redan nu, innan de där fyra månaderna har gått
Jag har förälskat mig i en nyans, vem beslutade att alla bilder skulle ha ett skimmer av blått

Om du visste hur de där bilderna tränger in i mig, tilltalar mig
Allt det där som jag knappast vågat drömma om hittar jag i dig
Den där känslan av att du är kvinnan i huset bredvid får mig att vilja se mer
Det är som du vet om det för för varje dag fylls det på med bilder, dom blir bara fler och fler

Jag kollar in din sida flera gånger varje dag och i bland skriver jag e rad
Jag ser att du precis som jag lever i en typisk svensk liten stad
Det finns så få kvinnor som du, riktiga kvinnor är så sällsynta nu för tiden
Det är något med dig, du som visar mig min sanning i paket med band i siden




Fri vers av PPQ
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-16 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ