Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alla svin

Jag andas mitt eget syre
tar inget som inte är mitt
men jag ser många törstiga
som gärna suger pitt

för mig så är ni som cancer i min hjärna
ni äter och tuggar allt som ni kommer åt
utnyttjar de svaga precis som ni vill
utnyttjar tjejen när hon är full, svag å kåt

jag tror att ni har placerats här för ni ska förstå
att man ska visa respekt och förstå att himlen är blå
men små svin som er sväljer utan att känna skuld
ni är verkligen livets cancerböld

jag slickar mina läppar och njuter av att få veta vad som kommer att hända er
tro inte att jag springer till kyrkan och ber
när livet tar slut och hjärtat har slutat slå
så springer ni i himlen bredvid Jesus på tå

era förbannade egon styr era tragiska ensamma liv ni har
ni försakar gärna de ni trodde att ni älskade och dränker de i ett hav
patetiska små råttor försvinn
stick nu iväg å brinn







Bunden vers av Lone Wolf
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-16 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf