Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-12-16


Min ljusglimt

 

 

Du,

 

 

 

Träffar precis den punkt där någon annan

Slagit mig sönder och samman

 

 

Du,

 

 

Masserar mina läppar i brygga

Drar dina fingrar längs min ryggrad

När jag ramlar

Virar du in mig i en snuttefilt

Och tröstar mig hel med orden i din famn

 

 

 

Du,

 

 

Min härmapa

Du skriver mig vacker

Klär in mig i sammet

Rör min hud naken

Under din kudde fylld med djupa drömmar

 

 

Du,

 

 

Gör mig generad också,

Fast det bjuder jag på, alldeles gratis

Dyrt och heligt  

Jag ler, för att någon hemlig-het tycker om mig

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-16 22:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart!
2013-12-18

  Grusintag
"Du,







Träffar precis den punkt där någon annan

Slagit mig sönder och samman





Du,"

Gillar starkt!
2013-12-17

  queenia
Fantastiskt fin.
2013-12-16

  Tess74
Wow!!........ Det här...är...den finaste text jag någonsin har läst!
2013-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP