Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller

Mörker är allt som finns
Här i min isolerade bubbla
Jag svävar
Långt ifrån allt

Världen finns där borta vid horisonten
Tillsammans med de starkaste tankarna
Den är inte till för oss svaga
Som inte vet vad livet innebär

Vi som bara drömmer om ett slut
Som ser graven då vi stänger ögonen
Hur rötterna grenar sig upp
Genom allt det som finns kvar

Mörker omger
Svarta tankar som talar om undergång
Drömmarna fick inte plats här
Eftersom det här inte finns något liv

Hårt

Vi faller ner mot marken
En i taget
För att spräcka den ömma miljö
Som omger oss

Tills vi inte har något annat val
Än att träffa marken
Falla ner som ingenting annat än aska
Som om vi aldrig fanns




Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-16 22:54



Bookmark and Share


  queenia
smärtsamt vacker beskrivning.
2013-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Gina.P