Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Volim Te

Det gör inget att du är dum ibland, det måste du förstå.
För jag lämnar dig aldrig.
Du är den enda som har stannat såpass länge.
Du är den jag litar på.
Har inte sett ditt ansikte på 2 hela år.
Men jag minns det ändå.
Förstår du en hur mycket du betyder för mig?
Det tvivlar jag på.

Men om du beslutar dig för att gå.
Så stoppar jag dig inte.
Dom säger att man ska släppa taget om det man älskar.
Men det gör jag nog aldrig riktigt ändå.
Det är du som jag tänker på när jag ska sova.
Låtsas att du ligger bredvid och snarkar.
Och jag älskar dig, förstår du det nu?
Volim Te!




Fri vers (Fri form) av Spräcklig Duva
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-17 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spräcklig Duva
Spräcklig Duva