Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lilla du. jag är bara lite arg.

Du är lika äcklig och ful som en näsapa med acne, med babianröv och bajs över hela kroppen. Det ser ut som en oversize amerikan som tävlar i fetma OS som åker runt i en permobil och tutar med en cykeltuta och pekar finger åt alla medans du ler ironiskt med ditt ruttna sönderfallna leende.

Du luktar som om all mat du ätit har fastnat i en ficka i halsen och varit där i 50 år. Du är lika stel som ett stenfoster som fastnat i livmodern på en-80 årig kvinna i 40 år. Lika ond som en nazist under förintelsen, lika efterhängsen som en liten snorunge, och lika falsk som alla 3 systrar tillsammans i Keeping up With the Kardashians.




Fri vers (Fri form) av BeautifulLie
Läst 2274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-17 20:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
suverän:)
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

BeautifulLie
BeautifulLie