Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi börjar närma oss finalen i morgon firar jag 10 år på poeter stort för mig


Du kör

På väg bort från mötesplatsen och avtalad tid
Och jag hade en puls som visade att jag var redo för strid
Jag vakar över det som jag av fri vilja valt att hålla ett vakande öga på
Och det var en önskan från min sida som passade alla så…

Väskan är packad och tuta och kör
Jag sitter bredvid i mina tankar du nynnar för du tror inte att jag hör
Du trampar ner gasen och du får snurr på alla hjul
Och det är drömmar, gullet att leva är kul

Så mycket skit och det kom inte som en överraskning direkt för någon av oss
Vi är i kärleken även om det känns som om många andra bestämt sig för att slåss
Inga läkare i kan bota så vi får ta hand om oss själva och varandras själar och kroppar
Och jag känner himlen kyssa min tunga då jag slickar i mig dessa droppar

Väskan är packad, vi är redo, jag sitter bredvid medan du kör
Gullet det är bara jag, det handlar inte om vad jag gör eller hur jag gör
Vi har båda blicken fäst på vägen och vi vet, det räcker med det
För så länge hjärtat finns där skadar vi ingen och därför är det rätt

Jag säger ingenting så har jag inget sagt för det blir nog ändå bäst så
Skit samma, vi kör på det bara älskling, det funkar ju för oss två
Du vet att du hamnar i äng med djävulen själv och du tycks gilla det
Jag har smakat dig, och hur jag än försöker så blir jag aldrig mätt

Väskan är packad och jag är redan där medan du fortfarande kör
En resa till, en underbar resa till innan vi dör
Och ingen ska komma och säga att vi inte levt, vi lever mer och mer
Du kör medan jag sitter bredvid dig du nynnar och jag ler

Jag har inte en tanke på att anpassa mig och vår njutning är inte anpassningsbar, inte alls
Tror du inte att jag ser hur du kämpar med att slita din trånande blick från min hals
Allt som är jag är ditt, mina händer tar i takt med att du slickar dig fram över mitt bröst
Ta den tid du behöver för sen ska jag knulla dig sönder och samman med bara min röst




Fri vers av PPQ
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-18 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ