Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nödraket

och varje kväll
beundrade folkmassan natthimlen
som skimrade vackert i rött

ändå förstod han inte
trots att han själv beundrade natthimlen:

mot röd bakgrund
såg ingen hans nödraket
och därför skyndade ingen till hans hjälp

men det fanns ytterligare ett lager av oförståelse

vad ingen i folkmassan förstod
var orsaken till himlens röda färg

Att varje skimmer av rött
mot rymdens mörkblå fond
bestod av oräkneliga nödraketer
i en värld av ensamhet




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 571 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2013-12-18 08:55



Bookmark and Share


  R Werner
Riktigt grymt, vilket budskap du förmedlar. Gillar verkligen ditt sätt att göra det på. Applåd!
2014-01-01

  Tino
Ehh fy fan, glad att jag hittade dig, du väljer inte de lättaste vägarna, du väljer de bästa! Texten är underbar alltså,- från början till slut!
2013-12-25

  Drömfångare
Vad sorgligt! :(
2013-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)