Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i Syrien

Granater briserar

drömmar och människor 

sprängs i bitar

Fötter som bär

fötter som inte bär

alla försöker fly

från dåtid nutid framtid

till ovissheten

kanske lite mat lite kläder

kanske ett tält för natten

mänsklig värme

ändå svidande kallt

Barn som gråter

vuxna som ber till högre makter

Omvärlden tittar på

desperata försök att hjälpa

Snön faller över överfulla läger...

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-18 10:32



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är förfärligt med krig, oavsett hur det tar sig ut. Att tänka på det var och varannan dag gör oss kanske mer ödmjuka inför verkligheten och varandra.
2013-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver