Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en lite nyare text


Redo att ge mig av

Det är december igen och jag minns december sen förr
Och jag har dragit mig undanför att invänta dig bakom min stängda dörr
Och jag känner en ryckning av liv och jag tror du kan väcka mer till liv när du än vill
Låt mig dricka mig själv till liv och medan jag tar för mig är du bara sbäll och ligger still

Det händer fast jag knappt är där, dom säger att allt är rivet
Som om det inte var sagornas sanningar i varje ord som står skrivet
Jag är redo att väckas till liv, jag är redo at ge mig av
Jag vet att dina kyssar är en början men smaken av ditt sannaste väcker mig ur min grav

Det var något okomplicerat med den tanken och det okomplicerade söktes då som nu
Jag sover i en sakkrifag inbäddad i spindelväv och dunkel, var sover du
Jag börjar längta på riktigt, längta tillbaka, längta efter dig
Jag tror jag är tillräckligt död nu, så kanske du som har förmågan har lust att väcka mig

Och jag vet att det är på väg det blåser in även i år
Och jag ska hålla fast vid dig med ett stadigt tag om ditt hår
Jag är redo att väckas till liv, jag är redo att ge mig av
Dina kyssar väcker mig till liv men smaken av dig gör mig till din tjänande slav

Det är något levande över dina sinnen och något berusande med doften från din kropp
Jag försöker leva så som jag vill så sakta klättra jag uppför mot topp efter topp
Jag försöker så halkar jag ner och får börja om men jag lovar att försöka tills vi är där
Några månvarv till i min sakrofag sen kommer jag, den morgonen kanske du är här

Och jag samlarar på mig lite mer för att kunna slänga tillbaka det då något bör kastas
Och jag har varit nere vid hamnen för att se på när dina skepp lastas
Jag är redo att väckas till liv, jag är redo att ge mig av
Dina kyssar väcker mig om och om igen, tillsammans kan vi ge oss ut på öppna hav

Det är december igen och jag känner att du är den enda som förstår nu för tiden
Jag ska binda samman hunger och livså som jag binder fast dig med band av siden
Men vi pratar inte om dem som inte förstår, för jag förstår inte alls dem
Min sakrofag kan förvandlas till ett något som kan liknas vid ett hem




Fri vers av PPQ
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-18 13:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om!
2013-12-18

  Tess74
Den är bra. Stark! Gillar
2013-12-18
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ