Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missförstånd

Att titt som tätt

och allt som oftast tänka rätt,

det är då inte lätt,

när ord har satt sprätt

på ett jäkla sätt


Vid fel svar

har man sedan kvar

att tankar bara far,

det kan då ta flera dar

som man pratlusten spar



till den man kär har!




Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 405 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-18 16:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra förmedlat! kram
2013-12-19

    ej medlem längre
Fint, den gillar jag....
2013-12-19

    skamfilad
Härlig och lättsam!
2013-12-18
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda