Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon är sån, och hon är sån

tyst, bland okända
mundiarré bland nära och kära

gör galna upptåg och är extremt knäpp enligt
familj och vänner
mogen, och reserverad enligt andra

hon är helt jävla fucking galen
men visar det inte för alla
hon vill inte växa upp, för det är för tråkigt
sluta leka ska man göra när man dör

blir uttråkad av för seriösa samtal
allt hon vill göra är att måla bokstäver med sitt piss i snön
på skämt
för att se allas reaktioner
och för att kunna skratta åt dom
men gör det naturligtvis inte

tycker att det är skitkul att driva med folk
på sin egen bekostnad
hon tycker det är roligt
när folk tror att hon är helt jävla dum i huvudet

varför vet hon inte själv

hon kan vara seriös, när situationen kräver det
men när det väl gäller är hon där
med vin, och ger ett skratt på allas läppar

men innerst inne mår hon inte bra,
men det skiter hon i.






Fri vers av BeautifulLie
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-18 21:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det är synd att hon ej mår riktigt bra, för hon verkar helt underbart skön

a wildhorse, som rider fritt
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

BeautifulLie
BeautifulLie