Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag hade dig


Då var jag varm, när jag hade dig..

Då dunkade mitt hjärta, när du fanns hos mig

Så många år, så många krig, men så självklart för mig

att ändå finnas kvar

Nu känns min plats på jorden inte lika uppenbar..

Nu finns inget vi för du lämnade mig

Hur kunde du säga att jag var dig kär?

Hur kunde du ljuga rätt in i mitt hjärta?

Hur orkar jag leva när du inte är här?




Fri vers av hurt and broken
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-18 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hurt and broken
hurt and broken

Mina favoriter
Håller elden vid liv