Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag behövde några fler texter till detta lilla jubileumsprojekt så jag satte mig ner och skrev drygt tio nya texter detta var en av dem


kulor av is

På min signal en djup inandning, en värld av is sätter din värld i brand
När än du är redo, du vet att jag aldrig tvekar, just nu vilar de i min hand
Siktet är inställt, måltavlan är du, snart kommer de börja sin färd
Jag närmar mig med en tanke medan andra erövrar med svärd

Kulor av is avlossas från min handflata och rör sig vidare via fingrarnas toppar
När än jag önskar verkställer jag, när du brunnit återstår bara droppar
Något så förödande mot allt motstånd är svårt att tänka sig
Och kulor av is träffar målet, tränger igenom och genomborrar dig

Utgångsläget är murar som anfalls med full kraft, med murbräckor av glas
Det finns bara ett talat mål, målet är att uppnå murars ras
Om och om igen, outtröttligt och målmedvetet närmar man sig
En djup inandning på min signal och känn hur en värld av is genomborrar dig

Kulor av is avlossas när jag så önskar, kulor av is sätter din värld i brand
Mina blickar naglar fast dig, du kan inte fly, kulorna lämnar min hand
Du kommer brinna innan det är över, det är en process som man inte stoppar
Kulor av is tränger in i dig och när det är slut återfinns bara droppar

Jag hade hört talas om det men inte mer än så, nu är det som om tiden stannat
Något så enkelt, ändå något annorlunda som inte går att jämföra med något annat
Det bränner ner allt motstånd inifrån, lågorna dansar i en värld där allt är kallt
Jag känner kraften i min hand, det är en kraft som sakta men säkert erövrar allt

Kulor av is avfyras, antingen älskar man eller så hatar man den stunden
Du genomborras innan du träffas av känslan som bränner ner allt till grunden
Utmanar du ödet, eller dig själv eller är det njutning av det renaste slaget
Jag tvekar inte, jag darrar aldrig på handen, jag accepterar det är taget

Ett hemligt språk, em hemlig värld som ligger öppen för de som känner den
En kula, två kulor, som avfyras från min hand, och vad händer sen?
Kulor av is med en kärna av glas är mitt vapen, hur ska du kunna värja dig
Mot det finns inget försvar, nu är du min, nu tillhör du mig




Fri vers av PPQ
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-18 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ