Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sovande nycklar

Nycklarna i knippan
vilar i handens rede

sover ax mot ax
svärd mot svärd

drömmer låsen
som döljer hemligheterna


Var finns skrinen
där orden väntar

var finns porten
till brunnens trädgård

där de som sover
vaknar för att flyga?




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2013-12-19 07:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grattis till placeringen med ännu ett fint alster ur Din rika samling
2014-10-04

  Ingrid Trolle
Vackert, mångtydigt
målande
2013-12-19

  Anders Nordlander VIP
Din dikt kanske är en av nycklarna
2013-12-19

  Eva Langrath VIP
Tycker om magin som finns i orden.
2013-12-19

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
där postkamelen bor
där hibiscusarna slår ut
där
2013-12-19

    ej medlem längre
Härlig dikt Peter!
2013-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP