Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insiktstornet

 

Mellan raderna flätas verklighet 
samman med utopiska drömmar 
fjärilens kokong krackelerar här
när vassa blad graverar faktum 
sjunger en hymn som frigör fruktan 
förlöser ljusets krigare i tapperhet 
skänker vapen av vidunderlig visdom
som visar vägen genom labyrintens nav

Och trots att hon fortfarande irrar rotlöst
faller under stjärnornas förtrollande storhet 
vet hon djupets sanning 
hur man tänder elden i mörkret 
genom tillit 
till livets ovisshet 

 




Fri vers av Silverbjer
Läst 564 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2013-12-19 12:13



Bookmark and Share


  axveronika
Så vackert och betydande
2014-02-09

  träsnidaren
Det är så här jag vill skriva.
Briljant!!!
2013-12-23

  Rozsi.kovacs

en briljerande text bravo
2013-12-21

    ej medlem längre
Och habil som alltid!
2013-12-19

    ej medlem längre
En fantastisk text!Kreativitet-Ordkonst flammar här!
2013-12-19

    ej medlem längre
Så vackra dessa rader: "Förlöser ljusets krigare i tapperhet."
Må vi alltid strida för ljuset, mot ondskan i världen.
2013-12-19

    ej medlem längre
Svetsloppa+ :)
2013-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Silverbjer