Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"make a statement" eller? Hur som helst fortfarande svårt att formulera sig på ett sätt som fångar känslan som jag vill förmedla bland annat med denna text så ja...


Tillkännagivande

Jag är en själ med tendenser av det utstuderade och smak för perversioner av alla slag
Då din värld förändrades framför dina ögon och jag beslöt mig för att stanna ett tag
Du vet att jag kan känna doften av dina tankar, och din värld förändras på mitt tecken
Du förs av mina händer precis dit jag vill finns en njutning när du grips tag av skräcken

Skönt med ditt tillkännagivande det underlättar för alla
Det faktum att du bekänner din sanning får illusionerna att falla
Du tillkännager dig själv och min existens på en och samma gång
Förnekelsen är bara en process om än plågsam och lång

Mina ränder går aldrig ur dig och du som om det vore en fin gåva du fått av mig
Du bär mina ränder med en känsla som aldrig tycks lämna dig
Om natten drömmer du dina drömmar som övergår till att bli mina tankar under dagen
Tiden som är kvarkan mätas men det är inte tillräckligt många för att räkna slagen

Skönt med ditt tillkännagivande det välkomnas sannerligen kära du
Det som du drömt månskensnätter är det som du ser i spegeln nu
Jag är bara en vakande och tjänande själ som med största ödmjukhet vill tjäna
Allt det andra är du, bara du, din själ, din kropp och din hjärna

Det här har varit jag så länge, det här har pågått inom dig i så många år
Jag alltid finns där, jag är ilningen som tar sig uppför längs med insida av dina lår
De kläder som du bär är min smak, bär in doft som ingen kan blunda för
Dina tankar som du inte kan hålla på avstånd är det enda du hör

Skönt med ditt tillkännagivande och allt som det innebär från och med nu
Allt det du tillkänna ger är gömt men aldrig glömt, allt det är också du
Det är det du tillkännager och det är det som det handlar om
Låt mig visa dig, leda dig så du kan ta för dig, kom

Frestelserna dukas upp framför dig och jag njuter av att se dig våndas inför dina val
Ett bord där skatterna dukats upp, du som levt på guldkorn och stunderna som du stal
Och som om du inte vetat från första stund att det är du och jag, en gömd sida av dig
Mina ord är förbjudna, din gömda längtan är min röst därför lyssnar du på mig




Fri vers av PPQ
Läst 395 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-19 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ