Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr Alkohol


Hon är blåögd å naiv
Han är manipulativ..
Hon är kär i allafall
Han är snubblig,full å kall..
Kall i blicken,hårda ord
Dagen efter är hon åter viktigast på denna jord..

Hon vill tro att det är sant fast han var så nonchalant fast
han sa,att det finns andra..
Han är kärleksfull å öm utan Mr alkohol men,med
honom,kall som stål

Så vad gör hon denna flicka?
Hon kan gå,ja bara sticka lämna lögner,fylla,sprit
Men när Kärleken finns med då bestämmer inte hjärnan
För hon älskar honom så ,vet att chansen finns ändå
Han kan lyckas nå sitt mål,att lämna Mr Alkohol..




Fri vers av hurt and broken
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-19 20:58



Bookmark and Share


  stig wikman
MYCKET SANNING
I DENNA .

KRAM Å APPLÅD
FRÅN
DALARNA.
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

hurt and broken
hurt and broken

Mina favoriter
Håller elden vid liv