Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta vill aldrig sluta slå för dig



Du känner mig så väl har förstört å förgyllt min själ..

gång efter gång bett mig lyssna när du

spelat nån kärleks sång..

Du har rivit upp,lagt till rätta reparerat

gett din kärlek kort,intensivt å koncentrerat

När din kärlek tagit slut,låtit likgiltigheten sippra ut

satans ont har de gjort å de går aldrig över fort

När lång tid har gått å jag riktigt dåligt mått

ringer du igen å älskar mig frågar om jag vill träffa dig

Då mitt hjärta aldrig slutat slå för dig vill jag inte säga nej..!

Den här gången hoppas jag det inte är nån lek

för jag orkar inte med fler svek..

Å just de,säg mig nu igen varför du inte är här?

Eftersom du håller mig så kär?




Fri vers av hurt and broken
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-19 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hurt and broken
hurt and broken

Mina favoriter
Håller elden vid liv