Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom ord

Meningen finns gömd i rörelser
Den finns bakom ord
Ibland färgas den alldeles för grå

Skapar ilska och förvirran
Om det som inte får synas
Som göms för att aldrig få komma fram

Den sanna människan bakom förklädnaden
Gömd bakom den osynliga masken
Vandrar bredvid, men kommer aldrig fram

Nog är det ömtåligt och värdefullt
Hemligheten bakom ridån
Drömmen finns även om den aldrig vinner

Meningen är svår att tolka
Den är nästan omöjlig att förstå
Om sanningen inte kommer fram

I stället begravs den
Bland smärta och sorg
Som tystnad




Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-19 21:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt bra!
2013-12-19

    skamfilad
Åh så bra. Applåd!
2013-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Gina.P