Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig få visa dig ,ge dig..!


Ge mig ett ord att trolla till liv!

Ge mig en känsla att väcka!

Be mig att omvandla tankar till ting

Be mig att spräcka din darrande mur

Se mig som någon som vill dig allt väl

Se mig som den som kan hjälpa

Låt mig få bli den som öppnar din själ

låt mig få värma ditt hjärta..




Fri vers av hurt and broken
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-19 21:19



Bookmark and Share


  aol
så vackert skaldat,
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

hurt and broken
hurt and broken

Mina favoriter
Håller elden vid liv