Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det har gått två år och nu vet du inte allt

det har gått två år
och det här är vad du missat


jag är lite äldre nu
jag har slutat använda byxor
och hunnit börja igen
jag har lärt mig måla naglarna
börjat lyssna på radio


det har gått två år
och jag tänker inte på dig lika ofta
undrar inte vad du gör




det har gått två år
jag har flyttat fler gånger än man borde
flyttat till någon och med någon
haft två inbrott i förråd
en grannkatt som väckarklocka



det har gått två år
min pappa har fortsatt vara kär
han har en ring på sitt finger
men vi talar inte om det
mitt bror har klippt sig, skaffat ett jobb
min svägerska ska spela OS
mammas katt har dött
men hon har slutat röka
och köpt ett sommarhus


det har gått två år
jag har klätt mig i nya lager
och jag bor i ett annat land
jag har klippt av mig håret
låtit det växa igen




det har gått två år
sedan vi kysstes sista gången
en busstation i minusgrader

innan jag gick ombord
och fortsatte utan dig




Fri vers av Talema
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-20 00:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
personen ifråga får sig en inblick, en stund att drömma sig iväg in i ditt liv igen, magiska stunder

på så sätt, förankrar du din plats i dennes sinne och hjärta, minst två år till:)
2014-05-28

    ej medlem längre
Allt var så bra men de två sista verserna underbart fint
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Talema
Talema