Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre



Jag minns hur du alltid sa
-”Ikväll ska jag berätta”
Varje gång sa du det
och varje gång trodde jag på dig

Jag borde väl ha förstått
att du aldrig skulle säga något

kanske du inte ville
kanske ville du men vågade inte
kanske var du så rädd om din trygghet
att du inte vågade släppa taget

Jag ville att det skulle vara vi
vi som i du och jag
inte vi
som i du, jag....och hon







Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-20 11:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du förtjänar fullständig trogenhet och lojalitet, allena du har rätt att besluta, om du vill ha en trea:)
2014-02-03

  Marianne Räf
Å, vad fin! Du är nog inte ensam om
å vara trött på triangeldraman.. M.
2013-12-20

  Lars Hedlin
Bra förmedlat!
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet