Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill för helvete inte tro..!!




Jag vill verkligen inte sitta här och skriva gråtmilda texter

om en förstörande längtan efter dig

Jag vill verkligen inte det..

Jag vill inte känna efter hur mitt hjärta brunnit upp

och lämnats kvar som en rykande hög av aska..

Inte heller vill jag tro att allt för evigt är förlorat

mellan oss

Jag vill verkligen inte det..

Vill inte heller tro att jag skulle vara så naiv och godtrogen

att jag skulle ta dig tillbaka..igen..

Vill för helvete inte tro att jag skulle göra det!!

Vill för helvete kunna resa mig stolt,

skaka av mig dig

andas bort din smak

å bara glömma..




Fri vers av hurt and broken
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-20 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hurt and broken
hurt and broken

Mina favoriter
Håller elden vid liv