Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mammaängel


Tror att du bor hos änglarna nu..

Tror att du inte har ont..

Tror att du vakar,du vaktar mig nu..

Visst har jag väl rätt..? Mamma,säg det är så..!

Du tittar väl till mig, lite då och då..?




Fri vers (Fri form) av hurt and broken
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-20 12:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet om saknad och längtan efter mamma
2013-12-20

    ej medlem längre
Fin och väldigt öm,,,,
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

hurt and broken
hurt and broken

Mina favoriter
Håller elden vid liv