Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. å det var vår..!


Jag minns det som i går

att jag var glad å det var vår

vaknade lycklig somnade glad

trippade fram med ett dunkande hjärta

Nu är det vinter å kärleken borta

kölden är smärta

krossar mitt hjärta

Lever med trasiga känslor

Lever med isade tårar

... längtar till kärlekens vårar..




Fri vers (Fri form) av hurt and broken
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-20 12:50



Bookmark and Share


  aol
man känner en stor känsla strömma mot sej från dessa rader
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

hurt and broken
hurt and broken

Mina favoriter
Håller elden vid liv