Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min sista dag på poeter för ett tag framöver, tack för denna höst ni har ju varit underbara


Hon är ett lockbete för vargarna

Hon är lockelse, hon är frestelsen, hon styrs av det dova som tränger upp ur min hals
Till synes ensam bortom all räddning lämnas hon, jag yppar inte några ord alls
Är det fruktan inför stundens allvar eller är det något annat som gör att hon skakar
Hon lämnas ensam men hon vet att någonstans står jag och vakar

Hon är ett lockbete som kastas till vargarna på order av mig
Hon överlämnar sig själv till det öde som väntar dig
Hon gör det av fri vilja, hon vill vara ett lockbete, en fälla
Hon är en avgörande detalj i planen, jag går i gång på att höra henne gnälla

Makten vilar hos henne, verkställandet vilar på mig
Jag leder ut henne bakbunden för att se vad hon drar till sig
Ingen vilar tryggare än hon i natt, hon är inte målet med nattens räd
Sprunget ur mig, flödandes över främmande läppar ämnar jag serverar henne min säd

Hon är ett lockbete som sätts ut för att dra vargarna till sig
Hon gör det av fri vilja, men allt sker på mina order, hela operationen styrs av mig
Det är jag som håller i trådarna, det är hennes önskan, det är så vår plan ser ut
Hennes önskningar är min lag, men det är jag som genomför allt från början till slut

Jag vet att hon vet att jag är där, jag följer henne steg för steg på den väg som vi går
Hon känner det, jag ska visa vargarna, låta dem förstå, fresta dem med det som jag får
Det ligger något som lockar och väntar, hon ska uppehålla dem tills det är i våra händer
Dom kommer röra vid henne, möjligen använda tunga men absolut inga tänder

Hon är ett lockbete som av fri vilja lämnas åt vargarna, hon ska locka och fresta dem
Det finns en baktanke med planen som satts i verket, ett byte som ska släpas hem
Det är henne som vi till synes offrar, det är hennes vilja, jag övervakar det hela
Det är vad hon vill, det är vad vi vill, vi har båda en varsin roll att spela

Jag skulle skrämma bort dem, hon lockar dem till sig precis så som hon vill
Jag ser dem på avstånd närma sig henne, jag stannar upp och står still
Jag följer dem på deras väg mot henne med blicken, de har redan bestämt sig
Dom vädrar hennes fuktiga doft som frestar dem, precis så som jag tänkt mig




Fri vers av PPQ
Läst 627 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-20 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ