Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annelie


En dag på jobbet

Idag var det en rolig dag.
Jag fick ju äran att jobba med en kille som är mysig och rolig och har glimten i ögat.

Vi jobbade hela dagen med varandra. Oj vad det flöt på med både samtal och jobb.

Jag tycker du är en mycket mysig person som månar om andra att de mår bra.

Vi pratade om ditt och datt och mycket sex prat blev det.

Jag kände att jag blev kåt och jag blev blöt i min lisa.

Jag lovade dig att ta fram min dildos när jag blev ensam .

Nu ligger jag här i min ensamhet och tar fram min dildos och leker med mig själv .

Jag blir kåt av att få röra vid en kuk och få känna på den .

Ligger och fantiserar om att få hålla någon i handen och få föra din hand i min fitta.

Sex är en skön passion och lust i livet.









Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-20 16:01



Bookmark and Share


    Bo Malte
Blev lite sugen själv...*L*
2014-10-19

  nalltuss
Du skriver så naturligt att det känns som man själv är en del av dig och vill vara nära dig i evighet.
2013-12-22
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP