Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om



Som om
vackra vingar flög

som om
falkens ögon
vore dina
när jag
sluter mina

som om
hjärtat slog
på väg att brista

säg mig, o säg
att du älskar mig

säg mig
att vi alltid
är på väg
också
in i det sista















Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-20 16:40



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Vackert bedjande!
2013-12-21

    ej medlem längre
Outstanding
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP