Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig aldrig..


Låt mig aldrig gråta mer

låt mig aldrig tvivla

Visa att du älskar mig

så får min själ sin vila


Var dag som går gör ont i mig

Var natt jag gråter mig till sömns

Om bara jag fick va hos dig..!

Jag längtar så,vill ha dig jämt

vill inte va dig utan

Jag hatar livet när det är såhär

när du är där o jag är här..




Fri vers (Fri form) av hurt and broken
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-20 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hurt and broken
hurt and broken

Mina favoriter
Håller elden vid liv